Over deze website

Werkgroep

BlauwgroenBladel is een samenwerking tussen inwoners, ondernemers, onderwijs en de gemeente. Samen werken we de aankomende jaren aan een betere omgeving door water- en natuurvriendelijk om te gaan met dat wat we hebben. Zo maken we de gemeente Bladel een nog fijnere, gezonde plek en tegelijkertijd een stuk toekomstbestendiger.

Gemeente Bladel

Het klimaat verandert. Hevige regenbuien of extreme droogte hebben veel effect op ons woon- en leefklimaat. De gemeente Bladel zorgt ervoor dat de gemeente klaar is om hier ook in de toekomst fijn te wonen en leven. Ze is er al mee bezig, met projecten zoals o.a. klimaatmaatregelen Hoogeloon of de ontwikkelingen op De Kroonvensche Heide. Maar we kunnen dit niet alleen.

25% van de gemeente Bladel is openbaar gebied, 75% is in bezit van inwoners. Wilt u ook minder wateroverlast en beter bestand zijn tegen droogte en hitte? Help ons dan mee en bereken uw tuinscore op Blauwgroen Bladel en zie hoe u ook zelf kunt bijdragen aan een toekomstbestendige omgeving.

 
 

Meemakers

 

Mogelijkmakers

 

Colofon

Blauwgroenbladel.nl is een product van atelier Groenblauw.

Meer informatie via hiltrudpotz@ateliergroenblauw.nl


Website ontwikkeling

Lisa Dalhuijsen / Studio With

Bronvermelding


Alle beeldrechten van de foto’s behoren bij de in de foto vernoemde bron.

Bij de foto’s zonder bronvermelding zijn de beeldrechten van atelier GROENBLAUW. Het copyright van de tekeningen en schema’s ligt, tenzij anders vermeld, bij atelier GROENBLAUW.
Foto’s en tekeningen mogen alleen na toestemming van de rechthebbenden worden gebruikt. Niet alle belanghebbenden van de afbeeldingen konden worden achterhaald. Belanghebbenden worden verzocht contact op te nemen met Atelier Groenblauw.

Wij danken iedereen hartelijk die foto’s ter beschikking heeft gesteld!