Nacht van de nacht

11 okt 2022

Avondwandeling tijdens de Nacht van de Nacht

Op zaterdag 29 oktober wordt door de gemeente Bladel in samenwerking met Staatsbosbeheer een avondwandeling georganiseerd door de bossen aan de zuidzijde van de A67 in Hapert. De wandeling start om 19.00 uur op de parkeerplaats van de Pals in Hapert, net vóór het viaduct, en duurt ongeveer 2.5 uur. Tijdens deze avondwandeling willen we u graag laten ervaren hoe mooi een donkere nacht kan zijn.

Er zullen tijdens de wandeling een aantal acts voor u klaar staan om u regionale volksverhalen te vertellen, interessant voor jong en oud! Na afloop is er soep.
De avondwandeling is ook geschikt voor kinderen (deelname onder de dertien jaar onder begeleiding van een volwassene). Deelname is gratis.

Aanmelden
Aanmelden voor de wandeling kan door vóór 26 oktober te bellen naar 0497-361636 of te mailen naar avondwandeling@bladel.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen u wilt deelnemen, de leeftijd van uw kinderen, mailadres en uw telefoonnummer. Mocht de wandeling niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden) dan wordt u daarover tijdig geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie over de Nacht van de Nacht op www.nachtvandenacht.nl